Yritykset mobile image

Yritykset

Sanotaan, että seura tekee kaltaisekseen.
Siksi onkin hienoa, että Yrityspuistossa asustaa toistakymmentä tuloskuntoista yritystä,
joista moni tekee myös kansainvälistä kauppaa.
Saammeko esitellä tulevat naapurisi…

Alueen yritykset

Nammo logo

Nammo Lapua

Pohjoismainen puolustustarvike- ja ilmailuteollisuusyritys Nammo valmistaa Sastamalassa raskaiden ampumatarvikkeiden komponentteja, kuten tykistön ja kranaatinheittimien kranaatteja. Nammo Lapua on maailmanlaajuisesti kuuluisa erittäin tarkoista ja korkealaatuisista ampumatarvikkeista.

www.lapua.com

Logo Konecranes

Konecranes

Konecranes on tunnettu erityisesti nostureistaan ja satamien rahdinkäsittelylaitteista sekä trukeista. Laitteiden lisäksi Konecranes tarjoaa laajoja huolto- ja kunnossapitopalveluita.  Konecranes-työstökonehuolto on yksi Suomen suurimmista teollisuuden kunnossapitopalveluiden tarjoajista. Konecranes palvelee Yrityspuisto Sykkeen konepajoja ja pitää työstökoneet kunnossa.

www.konecranes.fi

Logo Fortaco

Fortaco Group

Fortaco on työkoneiden valmistuksen ja meriteollisuuden alihankintaan erikoistunut konepajakonserni, joka toimii viidessä maassa. Sastamalan tehdas on keskittynyt liikkuvien työkoneiden kokoonpanoon. Fortaco työllistää yhteensä 2500 henkilöä, joista runsaat sata Sastamalassa.

www.fortacogroup.com

ElementMetech logo

Element Metech

Element Metech on riippumaton teollisuuden kalibrointi- ja mittauslaitteiden ylläpidon täyden palvelun tarjoaja. Mittauslaitteet voidaan kalibroida joko yrityksen omissa laboratorioissa tai suoraan asiakkaalla. Yritys on riippumaton mittalaitteiden valmistajista ja se tukee kaikkien mittauslaitevalmistajien laitteita ja laitetyyppejä.

www.elementmetech.com/

Fortbrand logo

Fortbrand Services

Fortbrand Services on lentokenttien maapalveluissa tarvittavien koneiden ja laitteiden monipuolinen toimittaja. Yrityksen palveluvalikoiman kuuluu niin koneiden myynti, vuokraus kuin rahoituspalvelutkin. Konekaupan lisäksi Fortbrand tarjoaa asiakkailleen myös konsultointia kaluston hankkimisessa sekä käytettyjen järjestelmien arvonmäärityspalvelua.

www.fortbrand.com

Keikyän Kivi logo

Keikyän Kivi

Keikyän Kivi valmistaa laadukkaita, kivisiä hautamuistomerkkejä Sastamalassa yrityspuisto Sykkeen alueella. Yrityksen päätuotteita ovat yksilölliset hautakivet sekä kaikki niihin liittyvät työt, kuten kivien kunnostukset sekä asennukset. Lisäksi Keikyän Kivi valmistaa kivitasoja sekä kivisiä lahjaesineitä.

www.muistoksi.fi

Componenta logo; Mustaa tekstiä valkoisella pohjalla

Componenta

Componenta Oyj on Suomen johtava valettujen ja koneistettujen metallikomponenttien sopimusvalmistaja. Yhtiön asiakaskuntaa ovat tyypillisesti ajoneuvojen, koneiden ja laitteiden valmistajat.

www.componenta.com

Ravintola Patruuna logo

Ravintola Patruuna

Ravintola Patruuna on yrityspuisto Sykkeen sydämessä toimiva siisti ja viihtyisä lounas- ja tilausravintola. Patruunan 150-paikkaisessa salissa tarjoillaan arkisin päiväsaikaan maittavaa lounasta seisovasta pöydästä. Ravintolasali muuntautuu helposti erilaisiin tunnelmiin tilaisuuden mukaan ja tilausravintola loihtii herkullista ruokaa ja kauniita kattauksia kaikenkokoisille ryhmille.

Patruunasta löytyvät myös tyylikkäät kokoustilat. Salin lisäksi käytettävissä on neljä kabinettia, jotka soveltuvat mainiosti 10–40 hengen tilaisuuksiin. Lisäksi käytettävissä ovat myös 25 hengen saunatilat, jolloin päivän hyvistä päätöksistä voi nauttia lämpimissä löylyissä.

www.ravintolapatruuna.fi

Satagroup logo

Satagroup

Satagroup palvelee teollisuuden kiinteistönhuollon ja tuotannon kunnossapidon tarpeissa Länsi-Suomen alueella. Yrityksen vahvuuksia ovat joustavuus sekä yrittäjyyden leimaama katkeamaton vastuuketju yhdistettynä paikallisuuteen ja hyvään tavoitettavuuteen ympäri vuorokauden. Ketterä huolto- ja kunnossapitoyritys räätälöi asiakkailleen palvelut tarpeen mukaan.

www.satagroup.fi

Av Sujuvasti Oy

Av Sujuvasti Oy (Valokuvaus.fi) toteuttaa kahden ammattitaitoisen ja monipuolisen kuvaajan voimin valo- ja videokuvauksia eri alojen yrityksille, joista erityisesti kuljetus- ja rakennusala sekä teollisuus ovat vahvoja erikoisaloja.

www.valokuvaus.fi

Alueelle palveluja toimittavat myös

Sastamalan lämpö logo

Sastamalan Lämpö

Sastamalan Lämpö toimittaa kaukolämpöä kaupungin keskustan alueella ja prosessihöyryä yrityspuisto Sykkeen alueelle. Vuonna 2015 valmistunut 1,9 kilometrin mittainen höyrylinja antaa mahdollisuuksia yrityspuiston alueelle sijoittuville yrityksille, kun höyryn ja lämmön tuotannosta vastaa energian tuotantoon erikoistunut yritys.

www.sastamalanlampo.fi