Syke-kumppani:

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tutkimus ja kehitys

Ajoneuvotekniikan testaus ja tutkimus

Ajoneuvotekniikan laboratoriomme tarjoaa erilaisia mittaus-, tutkimus- ja koulutuspalveluja käytännönläheisellä ja asiantuntevalla otteella. Laboratoriomme toimii myös yhteistyökumppanina erilaisissa tuotekehitys- tai tutkimusprojekteissa. Projekteissa hyödynnetään autolaboratorion osaavaa henkilökuntaa, laboratoriolaitteita sekä opiskelijoita. Yhteistyötä tehdään myös TAMKin muiden laboratorioiden kanssa.

Palvelun hinta:
Tehtävän sisällön ja laajuuden mukaan

Yhteyshenkilö:
Jari Seppälä 040 847 7893, Lähetä sähköpostia


Konetekniikan testaus ja tutkimus

Konetekniikan laboratoriossa tarjoamme monipuolisia testaus- ja analyysipalveluja sekä tuotekehitysapua asiakkaillemme. Käytettävissäsi ovat monipuolisen konekannan lisäksi ammattitaitoinen henkilökunta ja osaavat opiskelijat. Konelaboratorio vuokraa myös laboratoriotiloja ja -koneita yritysten ja oppilaitosten käyttöön.

Palvelun hinta:
Tehtävän sisällön ja laajuuden mukaan

Yhteyshenkilö:
Jere Siivonen
040 637 8468, Lähetä sähköpostia


Koulutus ja rekrytointi

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutuspalveluratkaisut

Yritykselle tai organisaatiolle räätälöidyt koulutuskokonaisuudet vastaavat organisaatiosi henkilöstön osaamisen kehittämisen täsmätarpeisiin. Asiantuntijamme laativat yrityksellenne koulutuspalveluratkaisun, joka takaa tuloksellista ja vaikuttavaa oppimista yrityksenne henkilöstölle.
 

Palvelun hinta:
Tehtävän sisällön ja laajuuden mukaan

Yhteyshenkilö:
Ei ilmoitettu
040 000 0000, Lähetä sähköpostia