Alueen esittely 

Yrityspuisto Syke tarjoaa kasvuyrityksille toimitiloja, yritystontteja ja yrityspalveluja Sastamalassa. Alueella toimii tällä hetkellä 12 yritystä, jotka työllistävät yli 200 henkeä.

 Olemme parhaillaan laajentamassa Yrityspuisto Sykettä ja luomassa sille tulevaisuuden toimintamallia lisäpalveluineen. Noin 30 hehtaarin laajennus uusine yritystontteineen on tällä hetkellä kaavoitusvaiheessa. Ensimmäisten tonttien odotetaan olevan rakennusvaiheessa keväällä 2020.

Sastamalan vahvuuksia ovat loistava sijainti Tampereen kainalossa, korkea toimialaosaaminen metalli- ja kumiteollisuudessa sekä kasvavilla cleantech- ja terveysteknologia-aloilla. Sastamala on sopivan kokoinen kaupunki, jossa monipuoliset yritysverkostot tarjoavat laajat mahdollisuudet yhteistyölle ja liiketoiminnan kehittämiselle. Myös kaupungin palvelutiimit toimivat ketterästi yritysten sijoittumis- ja neuvontapalveluissa.

Tavoitteenamme on luoda yrityspuisto, jossa yritysten on helppo toimia ja jossa viihdytään. Mikäli yritystontti alueella kiinnostaa, kannattaa meihin olla yhteydessä jo nyt. Tervetuloa mukaan!

VAIKUTTAVA INFRASTUKTUURI

Yrityspuisto Sykkeen infrastruktuuri on vaikuttava. Alueella on vesi- ja sähköverkkojen lisäksi valokuituverkosto, kaukolämpö ja prosessihöyryn käyttömahdollisuus. Sekä kaukolämpö että prosessihöyry ovat biopohjaisia. Lisäksi alueelta löytyy julkiselta liikenteeltä suljettu koeajoalue ja tietoturvallinen, aidattu tuotantoalue.