Syke Sastamala PalvelutPalvelut mobile image

Palvelut

Yrityspuisto Sykkeessä on tarjolla monipuolisia tukipalveluita toimintasi sujuvaan pyörittämiseen
sekä niihin hetkiin, jolloin kannattaa ottaa kasvuloikka.

Toimitilapalvelut

lounasravintola

Lounasravintola

Ravintola Patruuna on yrityspuisto Sykkeen sydämessä toimiva siisti ja viihtyisä lounas- ja tilausravintola. Patruunan 150-paikkaisessa salissa tarjoillaan arkisin päiväsaikaan maittavaa lounasta seisovasta pöydästä.

siivous

Kiinteistöhuolto

Satagroup palvelee teollisuuden kiinteistönhuollon ja tuotannon kunnossapidon tarpeissa. Palveluvalikoima kattaa muun muassa ennakkohuollot, korjaukset, kunnossapidon asennustyöt sekä tuotantokoneiden ja laitteiden siirto- ja haalaustyöt.

IT-tuki

Verkkoyhteydet ja IT-tuki

Lounea tarjoaa laajan valikoiman yrityksen tarvitsemia tietoliikennepalveluita aina nettiyhteyksistä virtuaalipalvelimiin ja sähköpostipalveluista tuotannonohjausjärjestelmiin. Lounea auttaa valitsemaan oikeat palvelut ja sovellukset sekä tukee niiden käytössä ja vastaa kokonaisuuden toiminnasta.

kokoustilat

Kokoustilat

Patruunasta löytyvät myös tyylikkäät kokoustilat. Salin lisäksi käytettävissä on neljä kabinettia, jotka soveltuvat mainiosti 10–40 hengen tilaisuuksiin. Lisäksi käytettävissä ovat myös 25 hengen viihtyisät saunatilat.

Yrityspalvelut

Korkeakouluyhteistyö

Jos yrityksellänne on esimerkiksi tuotekehitykseen ja innovaatiohaasteiden ratkaisemiseen liittyviä tarpeita, voidaan asiaa edistää korkeakouluasiamiehemme kautta.

koulutus

Koulutuspalvelut

Erilaisia koulutuspaketteja, täsmäkoulutuspalveluita ja yhteishankintakoulutuksia tarjoavat mm. SASKY, Aiko Academy ja Tampereen Ammattikorkeakoulu.

rekrytointi

Osaavaa työvoimaa

Osaavaa työvoimaa alueelle tuottaa SASKY koulutuskuntayhtymä, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Tampereen ammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto. Tarjolla on erilasia ratkaisuita työvoiman hankkimiseen rekrytointikoulutuksista oppisopimustyöntekijöihin.

rahoitusneuvonta

Rahoitusneuvonta

Syke kuuluu rahoitustukialueeseen.Erilaisia kehitystukia myöntävät alueellisesti Joutsenten reitti ja ELY-Keskus. Lisäksi käytettävissä on kansallisia tukirahoitusmuotoja kuten Business Finlandin rahoitukset.

Teollisuuden palvelut

mainospalvelut

Markkinointipalvelut

Alueella toimiva JiPS on teollisuuden sekä teknisen kaupan markkinointiin, mainontaan ja näkyvyyteen erikoistunut mainostoimisto. JiPSin vuosikymmenten mittainen kokemus on luonut vankkaa osaamista graafiseen suunnitteluun, verkkopalveluihin, kuvaukseen ja kuvankäsittelyyn sekä suurkuvantuotantoon.

kaukolampo

Kaukolämpö ja prosessihöyry

Sastamalan Lämpö toimittaa kaukolämpöä kaupungin keskustan alueella ja prosessihöyryä yrityspuisto Sykkeen alueelle. Vuonna 2015 valmistunut 1,9 kilometrin mittainen höyrylinja antaa mahdollisuuksia yrityspuiston alueelle sijoittuville yrityksille, kun höyryn ja lämmön tuotannosta vastaa energian tuotantoon erikoistunut yritys.

 

tyostokonehuolto

Työstökonehuolto

Konecranes tarjoaa laajoja huolto- ja kunnossapitopalveluita.  Konecranes-työstökonehuolto on yksi Suomen suurimmista teollisuuden kunnossapitopalveluiden tarjoajista. Yrityspuisto Sykkeen alueella toimiva Konecranes palvelee alueen konepajoja ja pitää työstökoneet kunnossa.

kalibrointi

Kalibrointi

Exova Metech on riippumaton teollisuuden kalibrointi- ja mittauslaitteiden ylläpidon täyden palvelun tarjoaja. Mittauslaitteet voidaan kalibroida joko yrityksen omissa laboratorioissa tai suoraan asiakkaalla. Yritys on riippumaton mittalaitteiden valmistajista ja se tukee kaikkien mittauslaitevalmistajien laitteita ja laitetyyppejä.