Miksi SykeMiksi Syke mobile image

Miksi Syke

Miksikäs ei? Tässä muutamia hyviä syitä tulla Sastamalan Yrityspuisto Sykkeeseen...

 

 1. Edulliset tontit ja toimitilat

  Sastamala on lähellä, mutta riittävän kaukana, jotta yritystonttien ja toimitilojen hinnat ovat vähintäänkin maltillisia. Teollisuus-, liike-, ja varastointikäyttöön suunnatut tontit maksavat 4€ /m2 ja toimitilarakentamiseen suunnatut tontit 6€ / m2

 2. Logistisesti hyvä sijainti

  Sastamala on noin 50 kilometrin päässä Tampereelta ja Pirkkalan lentoasemasta. Poriin satamineen on noin 80km ja Vammalan rautatieasemalta Yrityspuisto sykkeeseen noin 2 kilometriä.

 3. Valmis infrastruktuuri

  Alueella on kaukolämpö ja mahdollisuus käyttää biopohjaista prosessihöyryä. Tietoliikenne yhteydet toimivat valokuidulla. Alueen erikoisuutena toimii koeajoalue.

 4. Yrittäjia arvostava kaupunki

  Kaupungilta saat aina henkilökohtaista apua koski asiasi sitten yrityksen perustamista, kasvuloikan ottamista tai vaikkapa omistajanvaihdosta. Teemme ketterää yhteistyötä kaikkien kaupungin eri organisaatioiden kesken. Sastamala on palkittu yrittäjyys- ja elinvoimakunta. Katso Sastamalalaisten yritysten ajatuksia täällä toimimimisesta #linkki

 5. Osaavaa työvoimaa ja koulutusta

  Sastamalan kaupunki ja alueen yritykset tekevät yhteistyö mm. SASKY:n, TAMK:n, SAMK:n ja Aiko Academyn kanssa, jotka tuottavat paitsi osaavaa työvoimaa, mutta järjestävät myös täsmä- ja rekrykoulutuksia tarveperusteisesti.

 6. SYKE on yritystukialuetta

  Sykkeen alue lasketaan maaseuduksi, joten mikro- ja pk-yritykset ovat oikeutettuja yritystukiin kuten esimerkiksi yritystoiminnan aloittamisen, laajentamisen ja kehittämisen edellyttämiin investointitukiin.

 7. Asiantuntija- ja kehityspalvelut ulottuvillasi

  Korkeakouluuasiamies ja erilaiset asiantuntijapalveluita tarjoavat yritykset ovat käytettävissäsi. Kokoamme käytettäväksesi asiantuntijapalveupoolin, joiden palvelut ovat käytettävissäsi Sykkeessä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Koska uudelle alueelle alkaa kunnallistekniikan rakentaminen?

Ensimmäisen vaiheen rakentaminen on aloitettu helmikuussa 2020.

Kyllä vain. Aiemmin rakennetulle alueelle pääsee tutustumaan heti ja rakenteilla olevan alueen tietarakentaminenkin on jo käynnissä. Tervetuloa!

Ajankohtaiset tapaahtumat löydä Sastamalan tapahtumakalenterista https://sastamala.tapahtumakalenterit.fi/